Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 54
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Forcalquier

Camping Forcalquier is de ideale camping om bij te tanken en de schatten van de Haute-Provence te ontdekken. De camping ligt op 500 meter van het authentieke centrum van Forcalquier, nabij het Parc Régional du Luberon. U kunt op de camping kamperen in een tent, caravan of camper op een van de mooie staplaatsen tussen Provençaalse geuren en kleuren. Tevens kunt u een accommodatie voor 4 tot 6 personen: Toile & Bois tenten, stacaravans of chalets huren. Camping Forcalquier heeft een verwarmd zwembad, met een pierenbad voor de kleintjes. Het zwembad ligt in de buurt van het café-resto, het ontmoetingscentrum en de speeltuin voor de kinderen. Er zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Een heel mooi solarium voor een mooie bruine tint en om te genieten van de Provençaales zon. Halverwege tussen de Franse Alpen en de Middellandse Zee, tussen Lure en Luberon gebergte, Durance en Calavon, vormt de Streek van Forcalquier een magisch vierkant van de Haute-Provence. U kunt het gebied lopend, te paard, op de fiets of mountainbike ontdekken. In de omgeving van de camping liggen prachtige (middeleeuwse) dorpjes, Romaanse kerken, natuurstenen boerderijen en herdershutten.

We hebben een aantal opties voor Camping Forcalquier voor je op een rijtje gezet:

Camping Forcalquier

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Forcalquier

Avenue Claude Delorme, 04300 Forcalquier

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.