Algemene gegevens

Staanplaatsen: 386
Huuraccommodaties: 100
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Huttopia Noirmoutier

Camping Huttopia Noirmoutier op Noirmoutier-en-l‘Ile is een sfeervolle eilandcamping op het eiland Île de Noirmoutier in het departement Vendée. De camping ligt in het bos en aan het water. Geniet van de ongerepte natuur aan de Atlantische kust op een paar meter van het strand. De kampeerplaatsen liggen in een 12 hectare groot dennenbos en heeft zowel schaduwrijke als zonnige plekken. Een deel van de kampeerplekken ligt aan de kust. ’s Ochtends kan je een duik nemen in de zee. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kan je overnachten in ingerichte tenten met houten terras. De tenten staan in het bos of bij de zee. Er is een kleine campingwinkel aanwezig en de broodservice zorgt dat je dagelijks ontbijt met vers brood en Franse croissants. Er is een snackbar met terras. Kamperen op Camping Huttopia Noirmoutier betekent zwemmen zoveel je maar wilt in de zee en spelen op het strand. Bij de camping kan je kano’s huren om een tochtje op de golven te maken. De recreatieruimte is de ontmoetingsplek voor alle campinggasten en hier kan je een boek lezen of een spelletje spelen. Verder is er een jeu de boulesbaan, een speeltuin voor de kinderen en kan er worden getafeltennist. Tijdens de zomermaanden worden er ludieke activiteiten georganiseerd in de Kids Club. Elke maandag kan er een fietstocht gemaakt worden onder begeleiding van een gids.

Fietsvakantie in de Vendée

Het hoofdstadje van het eiland  Île de Noirmoutier ligt op slechts 15 minuten lopen van Camping Huttopia Noirmoutier. Er zijn talloze winkeltjes en een grote markt rond een oud kasteel. Ontdek het bos van Chaize vol eikenbomen en mimosa. Mooi om te voet of per fiets doorheen te struinen. Volg ook de fietsroutes door de traditionele dorpen van het eiland en bezoek de zoutmoerassen.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Noirmoutier voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Noirmoutier

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Noirmoutier-en-l'Île

23 allée des Sableaux, Bois de la Chaise, 85330 Noirmoutier-en-l’Ile

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.