Camping Huttopia Font-Romeu

Vanaf het zwembad van Camping Huttopia Font-Romeu heeft u een adembenemend uitzicht op de Franse Pyreneeën van de Pyrénées-Orientales in Occitanië. De camping is het ideale vertrekpunt voor veel buitensporten, zoals wandelen, via ferrata en canyoning. Verblijf op Camping Huttopia Font-Romeu in een tent Toile & Bois of in een Cabane. U kunt uw tent, caravan of camper op één van de ruime kampeerplekken van camping Huttopia Font Romeu installeren. Na een dag in de Catalaanse Pyreneeën kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad, het pizza-grill restaurant en een drankje op het terras. Camping Huttopia Font-Romeu is de ideale natuurbestemming voor een zomervakantie in de bergen. Font-Romeu is een stop op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en heeft een heel rijk historisch en cultureel erfgoed. Ontdek de Ermitage, De Zonne-Oven en het Gele Treintje. De camping ligt vlak bij het zonnigste skioord van Frankrijk met dezelfde naam, deze bestemming rijmt met natuur, avontuur en ontdekking.

Overige information van deze accommodatie

Camping Huttopia Font-Romeu kun je ook boeken bij:

Camping Huttopia Font-Romeu
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Font-Romeu

Route de Mont Louis, 66120 Font-Romeu

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half juni - half september

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Schrijf een recensie

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.