Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 200 m

Camping Des Arcades

Camping Des Arcades in Saint-Pantaléon is een sfeervolle 3‑sterren familiecamping in de Lot in Zuid-Frankrijk. De camping is gelegen in de meest zuidelijke en zonnige vallei van de Lot. Camping Des Arcades wordt gekenmerkt door de karakteristieke 13e eeuwse watermolen. Visliefhebbers treft u op elk tijdstip van de dag rondom het zeer visrijke meertje. Kinderen kunnen heerlijk spelen bij het zwembad met waterglijbaan of in het bos. Op deze camping zijn 62 kampeerplekken beschikbaar. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie huuraccommodaties op dit kampeerterrein. Deze variëren van bungalow tot lodge tent. Ideaal voor de kampeerder die wat meer van luxe houdt.

Kamperen in Lot

Camping Des Arcades ligt in de heuvelachtige vallei van de Lot, in de schitterende en nog ongerepte natuur van de Quercy Blanc.De camping ligt op slechts 15 minuten van de beroemde wijnstad Cahors en nabij het pittoreske Montcuq. Door de ligging is camping Des Arcades een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Lot, Dordogne en Aveyron. Een vakantie bij camping Des Arcades betekent: persoonlijke aandacht, een dag- of avondprogramma voor elke leeftijd, een werkelijk schitterende omgeving met talloze mogelijkheden tot het maken van uitstapjes en het deelnemen aan door ons georganiseerde excursies.Kortom, u kiest voor meer dan kamperen alleen: een zorgeloze vakantie bij Camping Des Arcades in Zuid-Frankrijk.

Camping Des Arcades

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Saint-Pantaléon

Le Moulin de St. Martial, 46800 Saint-Pantaleon

+33(0)6 60 98 80 39
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.