Algemene gegevens

Staanplaatsen: 94
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 15 ha
Hoogte: 100 m

Domaine d’Esperbasque

Beleef het ​thuiskomen” gevoel, de gastvri­jheid en de onged­won­gen sfeer op het char­mante land­goed Domaine d’Esperbasque in Salies-de-Béarn. Alles is door de jaren heen met liefdevolle aandacht, respect en zorg opgebouwd en ingericht. De appartementen in het rustieke land­huis en de oude boerder­ij het koetshuis. De charme camp­ing bestaat uit 94 grote kampeerplaat­sen ruim verdeeld om de huizen en de bar met terras. Alle kampeerplaat­sen liggen in de natu­urlijke omgev­ing met prachtig uitzicht over de heuvels van de voet van de Pyreneeën. Alle plaat­sen hebben een gemid­delde opper­vlak­te van 100m² en beschikken over 6 amp elec­triciteit aansluitin­gen. Een deel van de plaat­sen is toe­ganke­lijk voor gehandicapten. De ​luxe” kam­peerder kan een Safari­tent huren met het hele gezin om met zijn tweeën voor ​Glamp­ing” op Esper­basque, voor een week of weekend. Op de camping is ook mogelijkheid tot het huren van appartementen, chambres d’hôtes en gîtes.

Sfeervolkamperen in de Pyrénées-Atlantiques

Kamperen in de groene omgeving van Pyrénées-Atlantiques in de regio Nouvelle-Aquitaine is ideaal om dit stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn bezoek aan een aquapark, bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canopying, canyoning, duiken, fietsen, golfen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, langlaufen, mountainbiken, paardrijden, raften met vrienden, surfen en wandelen. Domaine d’Esperbasque is de perfecte plek voor avonturiers, kamperen bij Nederlanders, bijzonder overnachten, cultuurliefhebbers, duurzame vakantie, gay vriendelijk, gezin met jonge kinderen, golfliefhebbers, herfstvakantie, kamperen bij de boer, kindvriendelijk, levensgenieters, meivakantie, mindervaliden, romantische vakantie, rustieke vakantie, sportieve vakantie, vakantie met de hond, voorjaarsvakantie, vriendenvakantie, weekendje weg, wijnliefhebbers, zomervakantie en zwemliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €20 Per dag
Extra persoon €6 €6 €7 per dag
Kind tot 6 jaar €4 €4 €5,50 per dag
Hond €2,50 €2,50 €3,50 per dag
Elektriciteit €4,50 €4,50 €4,50 per dag
Safaritent €545 €545 €845 per week
Koetshuis €450 €450 €775 per week
Appartementen €325 €325 €550 per week
Boomstam huisje €700 €700 €1095 per dag

Kampeerplaats voor 2 personen, caravan/camper/tent, auto, elektriciteit en warm water.

Domaine d’Esperbasque

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Salies-de-Béarn

Chemin de Lagisquet, 64270 Salies-de-Béarn

+33 (0)5 59 38 21 04
Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.