Glamping La Mirande is een prachtige kleinschalige glamping gelegen in Meylan in Lot-et-Garonne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Ideaal voor

Algemene informatie

Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 150 m

Glamping La Mirande

Glamping La Mirande is een prachtige kleinschalige charme glamping gelegen in Meylan in Lot-et-Garonne in Aquitaine. De camping ligt in Zuidwest-Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse. Het is een oude, stijlvol verbouwde boerderij in een dromerig dorpje met zo’n 35 inwoners. Er zijn 3 lodge-tenten op het terrein en er is een omgebouwde wijnschuur beschikbaar gesteld voor gasten. Op ons terrein hebben wij 3 lodge- safaritenten geplaatst en de wijnschuur verbouwd tot een moderne, comfortabele vakantiewoning/gîte. Deze ruime accommodaties zijn te huur voor maximaal 2 personen. Glamping La Mirande is een vakantiebestemming zonder kinderen.

Kamperen in Lot-et-Garonne

De kleinschalige en rustige glamping is gelegen in het departement Lot-et-Garonne, op de grens met de Gers en Landes. Dit gedeelte van de Gascogne wordt door de Fransen het Toscane van Frankrijk genoemd. Er heerst hier een bijna Mediterrane sfeer en samen met ingrediënten als gastvrijheid, gastronomie, cultuur, natuur en rust is het heerlijk vertoeven. Steden als Saint Emilion en Lourdes zijn een bezoek waard, maar het hoeft niet. Alhoewel betoverende dorpjes als Fources, Nerac en Eauze, zo dichtbij, eigenlijk een must-see zijn. Wilt u Marciac bezoeken met z’n geweldige jazz festival (heel bekend in Frankrijk) of komen fietsen, wandelen, paardrijden, golfen of luieren bij het zwembad? Op onze kindvrije glamping kan het allemaal.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Luxe gîte €600 €600 €875 per week
Glamping La Mirande
Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Meylan

Lamirande
47170 Meylan

+33 (0)5 53 65 28 07
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half juni - begin september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.