Camping Huttopia Lac de Léon ligt in het grote bos van het natuurpark Landes de Gascogne op een paar kilometer van de Atlantische Oceaan.

Pluspunten

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 210
Huuraccommodaties: 46
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping Huttopia Lac de Léon

Camping Huttopia Lac de Léon ligt in het grote bos van het natuurpark Landes de Gascogne op een paar kilometer van de Atlantische Oceaan. Op de camping geniet u van het zwembad, de recreatie-activiteiten op het meer van Léon en de rivier die door de camping stroomt. Op Huttopia Lac de Léon kunt u kiezen uit een Toile & Bois-tent voor een vakantie dicht bij de natuur. U kunt ook kiezen voor een chalet of woonwagen voor een comfortabel verblijf. De camping heeft 210 vlakke, schaduwrijke staanplaatsen in de glooiende duinen. Hier kampeert u in uw eigen tent, caravan of camper. Camping Huttopia Lac de Léon heeft een verwarmd zwembad met kinderbad. Ligstoelen en parasols zijn aanwezig zodat u volop kunt genieten van het houten terras en kunt ontspannen midden in de natuur. U kunt met vrienden of familie volleyballen, tafelvoetbal spelen, jeu-de-boules spelen of met de kleintjes naar de speeltuin naast het zwembad gaan. In de recreatieruimte zijn gezelschapsspelletjes en boeken over de omgeving gratis beschikbaar. U kunt ook een fiets huren om de omgeving in alle vrijheid te ontdekken. De stranden van de Côte d’Argent zijn eenvoudig te bereiken vanaf de camping en dat geldt ook voor de karakteristieke dorpjes van Les Landes, zoals Seignosse, Mont-de-Marsan, Hossegor, Biscarrosse, Capbreton, Mimizan en Dax.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,50 €23,00 €25,00 per dag
Extra persoon €4,50 €5 €6 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3,20 €3,80 per dag
Hond €2,30 €2,30 €4,50 per dag
Ingerichte tent 4 personen €45 €70 €85 per dag
Ingerichte tent 5 personen €60 €95 €110 per dag
Woonwagen 4 personen €60 €90 €105 per dag
Camping Huttopia Lac de Léon
Frankrijk Aquitaine Landes Saint-Michel-Escalus

450 Route Leon
40550 Saint-Michel-Escalus

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half september

Laat een reactie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.