Charme camping met zwembad midden tussen de wijngaarden en Frankrijks beroemdste wijngebieden in de Gironde

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Du Vieux Château

Camping Du Vieux Château in Rauzan is een charme camping met zwembad midden tussen de wijngaarden en Frankrijks beroemdste wijngebieden in de Gironde. Op deze gastvrije camping kan je helemaal tot rust komen. De charme camping heeft mooie chalets, huurtenten, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Camping Du Vieux Château beschikt over animatie, een campingwinkel, internettoegang, kleuterbad, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Sfeervol kamperen Array in de Gironde

Kamperen in de fraaie omgeving van het departement Gironde in de regio Nouvelle-Aquitaine is ideaal om dit prachtige stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, grotten bezoeken en wandelen. Camping Du Vieux Château is de ideale vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers, kinderen, levensgenieters, mindervaliden, rustieke kamperen en wijnliefhebbers.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op Camping Du Vieux Château bij:

Camping Du Vieux Château

Frankrijk Aquitaine Gironde Rauzan

6 Blabot Bas, 33420 Rauzan

+33 (0)5 57 84 15 38
Duits, Engels, Frans
eind maart - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.