Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 330 m

Camping La Bucherie

Camping La Bucherie is misschien wel het best bewaarde geheim van de Dordogne. Geen prachtige zwemparadijzen, disco`s of luidruchtige kinderanimatie, maar een camping voor gezinnen. Wandelen, vies worden en ontdekken. Een worden met de natuur om je heen. Observeren van planten en dieren. Kortom een camping voor als je van lekker ravotten in de natuur houdt.

Ruime kampeerplaatsen

De camping heeft 39 kampeerplaatsen en 10 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk, ruim en geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn bungalowtenten, houten tipi’s en vakantiehuizen. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor vier tot zes personen. De camping is klein, maar heeft wel veel faciliteiten die uw vakantie comfortabel maken. Er is wifi-verbinding, speelruimte, huisdieren zijn welkom en er is een bistro waar u een drankje kan doen of een pizza eten.

Sfeervol kamperen in de Dordogne

Deze gezellige, kleine camping ligt voor een gedeelte in Périgord Vert en Hautte-Vienne. U brengt uw vakantie door op een groen, glooiend terrein. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Er zijn veel bossen, landerijen, kleine meertjes en natuurlijk de rivier de Dordogne. Maak mooie wandelingen in de omgeving of huur een kano en ga een stukje varen op de rivier. Bezoek lokale marktjes en koop wat lekkere streekproducten of ontdek bijzondere grotten in de Perigord met prehistorische tekeningen.

We hebben een aantal opties voor Camping La Bucherie voor je op een rijtje gezet:

Camping La Bucherie

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Saud-Lacoussière

1 La Bucherie, 24470 Saint-Saud-Lacoussière

+33 (0) 52 41 21 130
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.