Camping Huttopia Sarlat is 13 ha groot en ligt in een prachtige bosrijke omgeving, op maar 10 minuten lopen van het dorp de Sarlat.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 122
Huuraccommodaties: 73
Kampeerterrein: 13 ha

Camping Huttopia Sarlat

Camping Huttopia Sarlat is 13 ha groot en ligt in een prachtige bosrijke omgeving, op maar 10 minuten lopen van het dorp de Sarlat. Op camping Huttopia Sarlat geniet u tijdens uw verblijf van verschillende faciliteiten, een hartelijke gastvrije ontvangst bij de receptie en een Pizza-Grill restaurant. Het recreatiecentrum, naast het verwarmde zwembad, is de ideale plek om af te spreken, te ontspannen en lol te maken. Camping Huttopia Sarlat heeft een groot aantal traditionele staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Op de camping Huttopia Sarlat kunt u ook een Toile & Bois tent, huifkar of een stacaravan huren. Camping Huttopia Sarlat heeft 2 mooie zwembaden : een overdekt en verwarmd zwembad en twee buitenbaden (waarvan een geschikt is voor kinderen).

https://www.youtube.com/watch?v=_saG_ztqfgI

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Sarlat voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Sarlat

Frankrijk Aquitaine Dordogne Sarlat

Rue Jean Gabin, 24200 Sarlat-la-Canéda

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
april - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.