Aangename kleine camping in de Dordogne, ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Domaine de Corneuil

De kleine camping Domaine de Corneuil in Saint-Sulpice-de-Mareuil is een aangename vakantiebestemming in de Dordogne voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De kleine, maar ruime camping beschikt over een zwembad en restaurant, veel faciliteiten en sportieve mogelijkheden zoals wandelen en fietsen. Het hart van de camping wordt gevormd door de natuur, het landschap, de rust en de ruimte. Tezamen maken zij van Corneuil een aangename verblijfplaats.
 Voldoende klein om rust en privacy te waarborgen en voldoende groot om gezelligheid te bieden. In ieder geval geen massaliteit en dat willen we, hand in hand met rust en ruimte, als kwaliteit koesteren. De meeste kampeerplaatsen grenzen aan een van de bosranden, waar u zon en schaduw naar wens vindt. Het sanitair is modern en schoon. Eén van de voorzieningen waar op de camping door jong en oud veel plezier aan wordt beleefd is het zwembad. Niet alleen omdat het zo vaak mooi weer is en het zwembad verkoeling geeft, maar ook omdat het één van de plekken is waar makkelijk vriendjes worden gemaakt en waar de ouders afspreken om ’s avonds samen op het terras van het restaurant te gaan eten of iets te gaan drinken. De gezellige, zonnige terrassen bij het restaurant nodigen u uit tot het drinken van een kop koffie of een wijntje, al naar gelang het tijdstip van de dag en uw behoefte, of tot het gebruiken van het diner. U geniet er in een gezellige atmosfeer van de lange zomeravonden.

Vakantie in de Dordogne

Camping Domaine de Corneuil is gelegen in het rustig kloppende hart van de noord Dordogne, de Périgord Vert (de Groene Périgord). Het gebied is aangewezen als Régionaal Natuurpark Périgord-Limousin vanwege zijn bekoorlijke landschap, maar ook vanwege zijn interessante flora (o.a. vele soorten orchideeën) en bodemgesteldheid. In de kalkrijke grond bevinden zich talrijke fossiele resten. In dit deel van de Dordogne is het fraaie landschap sinds de Middeleeuwen nagenoeg onveranderd gebleven. Het wordt gevormd door heuvels, bossen en bosranden, golvende graanakkers en velden vol zonnebloemen. U kunt hier prachtige wandelen en fietsen. Ook met de auto, te paard of met de kano kunt u het gebied ook goed ontdekken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €17,00 €21,00 2 personen

Domaine de Corneuil

Frankrijk Aquitaine Dordogne Mareuil

Domaine de Corneuil
Saint Sulpice de Mareuil
24340 Mareuil en Périgord

+ 33 (0) 5 53 60 79 48
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.