Domaine En Campagne (Juliette)

Domaine En Campagne (Juliette) in Saint-Christophe is een charme camping met zwembad Array in Charente. Op de mini camping (minder dan 10 plaatsen) kun je helemaal tot rust komen. De natuurcamping heeft mooie bungalowtenten te huur. Op het kampeerterrein kun je kiezen uit plaatsen met voldoende schaduw. Domaine En Campagne (Juliette) beschikt over eetgelegenheid, internettoegang, kleuterbad, parkeren, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Charme camping Array in de Charente

Rustiek kamperen op Domaine En Campagne (Juliette) in het unieke landschap van de Charente in de regio Poitou-Charentes is ideaal om dit prachtige stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, paardrijden, historische stadjes bezoeken, wandelen. Domaine En Campagne (Juliette) is de ideale vakantiebestemming voor gezin met jonge kinderen, kindvriendelijke vakantie, kleinschalig, meivakantie, met kinderen, rustzoekers, vakantie bij nederlanders, voorjaarsvakantie, wandelvakantie, wijnliefhebbers, zomervakantie. Geniet van de gemoedelijke vakantiesfeer, authentieke dorpjes, wandelmogelijkheden en het prachtige landschap.

Domaine En Campagne (Juliette)

Frankrijk Poitou-Charentes Charente Saint-Christophe

16420 Saint-Christophe, Tel: +33 (0)5 45 31 67 57

Juliette tentvakanties: +31 (0)6 25175886
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.