Camping Huttopia Côte Sauvage ligt op het zuidelijke deel van het schiereiland Île de Ré in de Atlantische Oceaan op 20 meter van het strand van Basse Benaie.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 152
Kampeerterrein: 2,2 ha

Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré

Camping Huttopia Côte Sauvage ligt op het zuidelijke deel van het schiereiland Île de Ré in de Atlantische Oceaan op 20 meter van het strand van Basse Benaie. De camping ligt erg centraal en is daarom een perfecte vakantieplek, tussen de niet te missen bezienswaardigheden van het eiland. Geniet van de rustige sfeer van deze strandcamping. Ontdek tijdens uw vakantie de karakteristieke dorpjes, zoutmoerassen, lokale specialiteiten en stranden. U kunt op het eiland prachtig wandelen en fietsen. Huur een geheel uitgeruste tent Toile & Bois of kies voor een grote kampeerplek en dompel weg bij het ruisen van de golven als de zon ondergaat. Sommigen hebben een uniek uitzicht op zee. In de zomer is er een activiteitenprogramma voor het hele gezin. Met de fiets kunt u ook makkelijk andere stranden bereiken, die ieder hun eigen specificiteit hebben. In Sainte-Marie-de-Ré ligt het strand van Notre-Dame, geschikt voor het rapen van zeevruchten bij eb, op de stranden van Montamer en La Salée kan men bij vloed zwemmen, en die van les Grenettes is perfect om te golfsurfen. Windsurfen, catamaran zeilen, kajakken, golfsurfen en bij eb zeevruchten rapen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,20 €16,50 €20,00 per dag
Extra persoon €5,60 €7,30 €7,90 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3 €3,50 per dag
Huisdieren €3 €4 €4 per dag
Canvas Tent 4 personen €40 €66 €89 per dag
Canvas Tent 5 personen €45 €72 €94 per dag
Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Plage de la Basse Benaie
17740 Sainte-Marie-de-Ré

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.