Camping Les Falaises in Saint-Pierre-en-Port is een charme camping in het departement Seine-Maritime gelegen aan zee.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 4,2 ha
Hoogte: 80 m

Camping Les Falaises

Camping Les Falaises in Saint-Pierre-en-Port is een charme camping in het departement Seine-Maritime gelegen aan zee. Op deze gastvrije camping kan je helemaal tot rust komen. De camping heeft mooie huurtenten en kampeerplaatsen te huur. Het kampeerterrein heeft afgebakende plaatsen met fraai uitzicht, grasland en plaatsen met veel schaduw. Camping Les Falaises beschikt over animatie, eetgelegenheid en internettoegang. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle (kleine) restaurant.

Sfeervol kamperen in Normandië

Kamperen in de fraaie omgeving van het departement Seine-Maritime in de regio Normandië is ideaal om dit charmante stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan en wandelen. Camping Les Falaises is de ideale vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers, doorreis, gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, kindvriendelijk, meivakantie, natuurliefhebbers, rustieke kamperen, rustzoekers, schoolvakantie en de zomervakantie.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,50 €15,30 €16,50 per dag
Extra persoon €3 €3,50 €4,50 per dag
Kind 4-10 jaar €0,00 €3,20 €3,50 per dag
Huisdier €1,50 €2 €2 per dag

Camping Les Falaises

Frankrijk Normandië Seine-Maritime Saint-Pierre-en-Port

130 Rue du Camping
76540 Saint-Pierre-en-Port

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.