Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 5
Hoogte: 298 m

Domaine au Piet

Charme camping Domaine au Piet in Montpézat is een kleine camping met zwembad in de Gers, Occitanië met Nederlandse eigenaren. Op de camping à la ferme vind u door de kleinschaligheid de rust en ruimte met daarbij het prachtige uitzicht. De camping verhuurt kampeerplaatsen voor elk kampeermiddel, volledig ingerichte Karsten tenten en een gîte. Vanuit de ingerichte tenten heb je een prachtig uitzicht. De rustige camping is kleinschalig en kindvriendelijk. ’s Avonds rust en geen stadslicht, alleen dat van de boerderijen in de omgeving. Op het terras van camping Domaine au Piet kunt u ’s avonds een wijntje drinken. Drie maal per week wordt er een thema-avond georganiseerd met buffet. Deze camping is geliefd bij jonge gezinnen met kinderen en ouderen.

Landelijk genieten in de Gers

Camping Domaine au Piet ligt in het departement Gers dat ook wel wordt vergeleken met het Toscane in Italië. Het is hier erg heuvelachtig en iedere zomer kunt u genieten van de prachtige zonnebloem velden. Daarnaast zijn er genoeg bezienswaardigheden en de sportieve vakantieganger hoeft zich niet te vervelen. Het is leuk om in ieder geval 1 keer een typische Franse markt te bezoeken. In Samatan (10 km) is iedere maandag “de markt”. Een van de grootste uit de regio Midden Pyreneeën. Die ontspannen sfeer die er hangt. Zoals het altijd beschreven wordt in boekjes, maar nu proeft u het in het echt.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €23,00 €29 €29 per nacht
Extra persoon €7 €7 €7 per nacht
Karsten tent €75 €80 €85 per nacht
Gîte €55 €89 €104 per nacht
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met tent.
  • Toeristenbelasting volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 0,40 per nacht.
  • Aanbetaling 30 % van de huursom binnen 21 dagen na boeking. Restant 28 dagen voor aankomst.

Domaine au Piet

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Montpézat

Lieu dit Piet
32220 Montpézat

+33 (0)5 62 62 44 52
Duits, Engels, Frans, Nederlands
juni - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.