Camping de l'Ill - Colmar in Horbourg-Wihr ligt op 2 km van het centrum van Colmar (gemakkelijk te bereiken via de fietspaden) in de Elzas.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 116
Huuraccommodaties: 34
Kampeerterrein: 5 ha

Camping de l’Ill – Colmar

Camping de l’Ill – Colmar in Horbourg-Wihr ligt op 2 km van het centrum van Colmar (gemakkelijk te bereiken via de fietspaden) in de Elzas. De camping is open van april tot begin januari en heet u welkom in de natuur, aan de oever van de rivier de Ill. Een stukje groen op een steenworp afstand van de stad. Op 20 km ligt de Duitse grens, op 40 km van Mulhouse en in de buurt vindt u het natuurpark Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges. Camping de l’Ill biedt u de mogelijkheid om te kamperen met uw eigen tent, caravan of camper op een van de talloze staplaatsen op de camping. Of huur een originele, volledig ingerichte accommodatie, Toile & Bois tenten en stacaravan. Ter plaatse geniet u van kwaliteitsservices: gratis wifi in de Leefcentrum, wasserette, speeltuin, restaurant. Camping de l’Ill heeft een groot verwarmd zwembad, een waterspeelzone met kinderbad en waterspelletjes.

We hebben een aantal opties voor Camping de l'Ill - Colmar voor je op een rijtje gezet:

Camping de l’Ill – Colmar

Frankrijk Elzas Haut-Rhin Colmar

1, allée du Camping, 68180 Horbourg-Wihr

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half februari - begin januari
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.