Camping de Wattwiller is een charme camping aan de voet van de Vogezen te midden van een bos in de Haut-Rhin in de Elzas.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 98
Kampeerterrein: 15 ha
Hoogte: 540 m

Camping de Wattwiller

Camping de Wattwiller is een charme camping aan de voet van de Vogezen te midden van een bos in de Haut-Rhin in de Elzas. Op de camping zijn volop activiteiten voor kinderen, een overdekt- en buitenzwembad met peuterbad. De kampeerplaatsen liggen verspreid op deze terrassencamping en zijn vrij ruim. Daarnaast beschikt de camping over verschillende huuraccommodaties waarvan de meeste voorzien zijn van een terras met terrasmeubilair. De ideale plek om te genieten van een lekkere barbecue. In het gezellige restaurant van Camping de Wattwiller kunt u onder andere pizza’s eten en maaltijden afhalen. Ook is er een snackbar en een campingwinkel in de zomermaanden op de camping. Kinderen vermaken zich uitstekend in het overdekte en het openluchtzwembad. Voor de kleintjes is er een peuterbadje waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een speeltuin en minigolf. Houdt u van een balletje slaan? Huur een racket en bal en ga op de tennisbaan staan. Op het sportterrein kunt u andere balspelen uitoefenen. In juli en augustus organiseertCamping de Wattwiller animatie op het kampeerterrein. Wanneer u op vakantie gaat in de Elzas mag een wijnroute natuurlijk niet ontbreken. In de omgeving van Camping de Wattwiller liggen prachtige routes die u langs bossen, ruïnes en wijnvelden leiden. Tussen Wattwiller en Colmar zijn er volop toeristische activiteiten: het automobielmuseum, het museum van de drie Landen. Bewonder de dieren in het dierenpark le zoo de Mulhouse. Het attractiepark Europapark staat bol van leuke activiteiten en attracties voor het hele gezin.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14 €22 €26 per dag
Extra persson €5 €5 €6 per dag
Kind 2-7 jaaj €3 €3 €4 per dag
Huisdier €3 €3 €3 per dag
Mobile home 5 personen €25 €55 €75 per dag
Cottage 6 personen €35 €80 €115 per dag
Cottage 6 personen €40 €90 €125 per dag
Chalet 5 personen €35 €80 €115 per dag

Kampeerplaats op basis van 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping de Wattwiller
Frankrijk Elzas Haut-Rhin Wattwiller

68700 Wattwiller

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.