Camp'eco aire naturelle Voisey is een kleine, groene camping in Voisey in Haute-Marne in Champagne-Ardennen. Deze charmecamping is klein maar fijn.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 0,4 ha
Hoogte: 300 m

Camp’eco aire naturelle Voisey

Camp’eco aire naturelle Voisey is een kleine, groene camping in Voisey in Haute-Marne in Champagne-Ardennen. Deze charmecamping is klein maar fijn. Er zijn slechts tien kampeerplaatsen, waaronder staplaatsen, een huurcaravan en twee ingerichte de Waard tenten. De camping is erg rustig gelegen, ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Voorheen was dit kampeerterrein een boomgaard van een boer. U staat met uw tent of caravan tussen de verschillende mooie fruitbomen, waar u naar hartenlust van mag plukken. Het kampeerterrein is voorzien van eenvoudige maar goede basisvoorzieningen. Er zijn twee douches, twee toiletten en vier wastafels. Warm water is beschikbaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van een koelkast met vriesvak en stenen barbecue op het grasveld.

Camp’eco aire naturelle Voisey in Haute-Marne

Deze gezellige charmecamping is rustig gelegen in een prachtige omgeving. Het dorpje Voisey is leuk om te bezoeken en om even doorheen te lopen. De camping is een ideale tussenstop als u onderweg bent naar het Zuiden van Frankrijk. Het terrein is goed te bereiken vanaf de Route-de-Soleil. Heeft u een keer geen zin om zelf voor het ontbijt te zorgen? Tegen een kleine vergoeding maken de campingeigenaren een heerlijk ontbijtje voor u, met verse croissants, lekkere broodjes en streekproducten. Zeker de moeite waard!

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,50 €12,50 €15,00 per dag
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Camp’eco aire naturelle Voisey
Frankrijk Champagne-Ardenne Haute-Marne Voisey

Rue Neuve
52400 Voisey

+316 30 06 09 10
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.