Charme Camping Sites et Paysages Les Saules in Cheverny is een rustige familiecamping in het departement Loir-et-Cher in de regio Centre-Val de Loire.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 164
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Sites et Paysages Les Saules

Charme Camping Sites et Paysages Les Saules in Cheverny is een rustige familiecamping in het departement Loir-et-Cher in de regio Centre-Val de Loire. De camping heeft ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen. De gezellige familiesfeer biedt u een onvergetelijke vakantie in het rustige en aangename Frankrijk. Camping Sites et Paysages Les Saules bschikt over verschillende recreatiemogelijkheden en diensten voor het hele gezin, zoals een verwarmd zwembad met strandjes en een kikkerbad voor de allerkleinsten, een midgetgolf baan, speelterreinen, een ontspanningsruimte met televisie, een bibliotheek, spelletjes, gratis toegang tot het internet.

Kamperen in Loir-et-Cher

De camping is prachtig gelegen in het bos naast het kasteel Château Cheverny. U kunt het talent van Leonardo Da Vinci en zijn prachtige trap ontdekken in het unieke Château de Chambord. U kunt ook genieten van het slenteren door de koningsstad Blois, en de rivier de Loire ontdekken. Vanaf de camping kunt u gebruik maken van kastelenroutes per fiets. Vakantie op Camping Sites et Paysages Les Saules is ideaal voor cultuur- en natuurliefhebbers. Houdt u van lekker eten, dan bent u in deze regio op het juiste adres.

 

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et Paysages Les Saules voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Les Saules

Frankrijk Centre-Val de Loire Loir-et-Cher Cheverny

Les Saules, 41700 Chéverny

+33 (0)2 54 79 90 01
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.