Camping Huttopia Les Chateaux

Camping Huttopia Les Chateaux in Bracieux ligt in een groene omgeving en is de ideale camping om de kastelen van de Loire in Centre-Val de Loire te ontdekken. De camping beschikt over een (overdekte) zwembad heten u welkom op een prachtige. Camping Huttopia Les Châteaux in Bracieux is de perfecte plek om te ontspannen in een mooie natuurlijke omgeving, op twee stappen van de mooiste kastelen langs de Loire. Op de camping vindt u Ruime kampeerplekken in het bos, tenten Toile & Bois, stacaravans of chalets. Op camping Huttopia Les Châteaux staan de tenten, caravans en campers op ruime plekken. Camping Huttopia Les Châteaux is perfect voor fijnproevers! Op het terras kunt u een lekker glaasje wijn drinken, een ijsje eten of een versgebakken pizza zodra het etenstijd is.

Overige information van deze accommodatie

Camping Huttopia Les Châteaux kun je ook boeken bij:

Camping Huttopia Les Châteaux
Frankrijk Centre-Val de Loire Loir-et-Cher Bracieux

11, rue Roger Brun, 41250 Bracieux

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Schrijf een recensie

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.