Village Huttopia Lac de Rillé

Camping Huttopia Rillé is een fraaie camping met zwembad aan het Lac de Rillé midden in la Touraine in de regio Centre-Val de Loire. Fietsen, kastelen bezoeken en ontspannen bij het zwembad vormen de rode draad van uw verblijf bij Huttopia Rillé. De camping is een ideale bestemming om het buitengewone culturele erfgoed te ontdekken. Kampeer met uw eigen uitrusting op een van de mooie kampeerplekken midden in de natuur of huur een geheel uitgeruste accommodatie. Houten hutten, huifkar, verschillende soorten tenten (Canadienne, Cahutte, Trappeur, Bonaventure). Maak gebruik van de comfortabele houten picknicktafel, die bij de tent Toile & Bois of de Cabane staat, om met het gezin van een landelijke lunch te genieten. Het meer Lac de Rillé leent zich uitstekend voor verschillende watersporten. Het meer is tevens een buitengewoon vogelreservaat (er zijn 250 soorten geteld), de Ligue de Protection des Oiseaux (de vogelbescherming) organiseert in juli/augustus ornithologische uitstapjes rondom het meer. Vind tot slotte de charme van weleer terug tijdens een tochtje met de stoomtrein van Rillé, die rond het meer en langs de camping rijdt. Een leuke knipoog naar de vorige eeuw middenin de natuur!

Overige information van deze accommodatie

Beschikbaarheid & prijzen:
We hebben de beste opties voor Village Huttopia Lac de Rillé voor je op een rij gezet.

Village Huttopia Lac de Rillé
Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Rillé

Lac de Rillé, 37340 Rillé

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe