Algemene gegevens

Staanplaatsen: 84
Huuraccommodaties: 36
Kampeerterrein: 10 ha

Village Huttopia Senonches

Village Huttopia Senonches in Illiers-Combray is een charme camping in het bos van Senonches, rond het meer van Badouleau, in een uitzonderlijke, bosrijke omgeving van Eure-et-Loir. Op Village Huttopia Senonches kan je helemaal tot rust komen gelegen bij het zwembad of aan het meer. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van cahuttes, chalets, huurtenten, kampeerplaatsen en safaritenten. Village Huttopia Senonches heeft plaatsen met bosgrond, fraai uitzicht, grasland op een groen terrein. De camping beschikt over animatie, een speeltuin en twee zwembaden. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Centre-Val de Loire

Kamperen in de groene omgeving van Eure-et-Loir in de regio Centre-Val de Loire is ideaal om dit prachtige stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos en paardrijden. Village Huttopia Senonches is de perfecte plek voor glamping, gezin met jonge kinderen, vakantie aan het water, vriendenvakantie en de zomervakantie.

We hebben de beste opties voor Village Huttopia Senonches voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Senonches

Frankrijk Centre-Val de Loire Eure-et-Loir Illiers-Combray

Étang de Badouleau, 28250 Senonches

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.