Camping de Kerleyou is een rustig gelegen camping in Bretagne met luxe Tendi Safaritenten. De kleine camping is ideaal voor rustzoekers, ruimte en natuur.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 1 safaritent met eigen sanitair

Camping de Kerleyou

Camping de Kerleyou is een rustig gelegen camping & glamping in Frankrijk gelegen in een natuurlijke omgeving op 1,5 km van zee en Plage des Sables Blancs. De kleine camping in Bretagne is ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De Tendi Safaritenten met eigen badkamer staan op fijne plekken met een aparte plek voor de auto. Uiteraard is er een heerlijk (verwarmd) zwembad met apart kinderbad. Er is een speeltuin met tafeltennis en tafelvoetbal voor de kinderen.

Luxe kamperen in Bretagne

Camping de Kerleyou ligt op 1,5 km van zee in de baai van Douarnenez in Bretagne. De streek Zuid Finistère kent vele gezichten, van natuurlijke baaien met strandjes, authentieke dorpjes, havenstadjes, tot fraaie stranden. Ook een ideaal gebied voor vissen of het beoefenen van diverse watersporten, zoals surfen, zeilen of stand up paddle. De omgeving is tevens uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars. Laatstgenoemde kunnen kiezen voor het kustpad de GR 34, voor mooie wandelingen langs baaien en zee. In het stadje Douarnenez met zijn gezellige haven (op 3,5 km) zijn verder alle voorzieningen beschikbaar zijn, zoals: een supermarkt, bakkers, slager, winkels met lokale producten, postkantoor, VVV, diverse cafés en (vis) restaurants en een markt op maandag. Rondom Douarnenez liggen 4 stranden, te weten: Ris, Dames, Sables Blancs en het strand van Saint-Jean.

1 safaritent met eigen sanitair

Tendi Camping de Kerleyou, luxe safaritenten

Frankrijk Bretagne Finistère Douarnenez

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 7513751
Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.