Charme camping de Milin Kerhe is een heerlijke natuurcamping in de Côtes-d'Armor gelegen aan een rivier in Pabu in Bretagne.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 3 ha

Camping de Milin Kerhe

Charme camping de Milin Kerhe is een heerlijke natuurcamping in de Côtes-d’Armor gelegen aan een rivier in Pabu in Bretagne. Dit kampeerterrein is omgeven door groen en natuur en is daardoor zeer geliefd bij natuur- en wandelliefhebbers. Ook rustzoekers zijn hier helemaal op hun plek. U kunt natuurlijk zelf kiezen of u er een actieve of rustige vakantie van maakt op camping de Milin Kerhe. De camping beschikt over 55 kampeerplaatsen en 1 huuraccommodatie. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. De huuraccommodatie is een hangende tent. Deze tent hangt aan een boom en als u deze accommodatie boekt komt u gegarandeerd helemaal tot rust. U bent namelijk omgeven door groen en alle dieren die thuis zijn in het bos.

Kamperen op een boerderijcamping in Bretagne

Camping de Milin Kerhe ligt aan een rivier en is daardoor de ideale kampeerbestemming voor mensen die van varen, zwemmen of vissen houden. Kinderen kunnen zwemmen in het water, maar ook varen met de kano’s die verhuurd worden. Heerlijke activiteiten om te beoefenen op uw vakantie. Op camping Milin Kerhe beleeft u een heerlijke vakantie in Bretagne.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,50 €14,50 €18,00 per dag
Extra persoon €4,50 €4,50 €6 per dag
Kind 0-11 jaar €2,50 €2,50 €3 per dag
Hond €2 €2 per dag
Elektriciteit €3 €3 €3 per dag
Huurtent 4/5 personen €30 €30 €40 per dag
Camping de Milin Kerhe
Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Pabu

Rue du Moulin
22200 Pabu

+33 (0)2 96 44 05 79
Engels, Frans
half mei - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.