De charme camping Château de Satenot in Ternant is een mooie minicamping in de Nièvre in de regio Bourgogne-Franch-Comté.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 380 m

Camping Château de Satenot

De charme camping Château de Satenot in Ternant is een mooie minicamping in de Nièvre in de regio Bourgogne-Franch-Comté. Het prachtige Franse landgoed van 7 hectare biedt u tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. In deze rustige, ruime omgeving op het platteland, met een adembenemend uitzicht op het Loiredal, kunt u kamperen op deze gezellige minicamping. De Nederlandse eigenaren bieden 3 à 4 keer per week een table d’hôtes aan. Naast kamperen kunt u ook logeren in de mooie authentieke gîte. Achter de gîte ligt de ruim opgezette camping op een iets glooiend terrein tussen het bos en de (vis/zwem)vijver. De camping is voorzien van 6 ruime terras plekken, eventueel met elektriciteit. De kampeerplekken hebben een prachtig uitzicht op het Loiredal. Het sanitair bestaat uit 2 toiletten en 2 doucheruimtes. Ernaast is een algemene ruimte waar u spelletjes, boeken en informatie van de omgeving kunt vinden. Onder het afdak is er gelegenheid voor de afwas, voorzien van warm en koud water. Voor uw was staat er een wasmachine en droger.

Vakantie in de Nièvre

Het Château ligt midden in de Bourgogne net buiten het National Park de Morvan. Vanaf het prachtige landgoed kunt u mooie wandelingen maken of er op uit gaan met één van de E-bikes. De elektrischefietsen kunt u huren. Het landschap is glooiend met weilanden en bossen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €17,50 €17,50 per nacht
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per nacht
Stroom €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per nacht
Gîte €425 €475 €575 per week

Kampeerplaats op basis van 2 twee personen met auto, tent, caravan of camper.

Camping Château de Satenot
Frankrijk Bourgogne Nièvre Ternant

Lieu-Dit Grand Satenot
58250 Ternant

[email protected]

+33 (0)3 86 30 58 43
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.