Camping Huttopia La Plage Blanche

Camping Huttopia La Plage Blanche in Ounans ligt aan het water in de Jura (Bourgogne-Franche-Comté). Op camping Huttopia La PLage Blanche kunt u genieten van het verwarmde zwembad met ligstoelen, een peuterbad en klein overdekt bad. De camping heeft direct toegang tot de rivier de La Loue, ideaal om te zwemmen en te spelen in het water. Bij de ingang van de camping kan men kano’s en kajaks huren om de rivier La Loue af te varen. De camping biedt mooie vlakke kampeerplaatsen voor uw eigen tent, caravan of camper. Sommige plaatsen hebben uitzicht op de rivier. U kunt ook kiezen voor een stacaravan of uitgeruste tenten Toiel & Bois.

Kamperen in de Jura

In de omgeving van Camping Huttopia La Plage Blanche liggen een aantal mooie bezienswaardigheden. Ga naar de Saline Royale van Arc et Senans (op 12 km van de camping). Bezoek Dole, de stad van kunst en geschiedenis en tevens geboorteplaats van Louis Pasteur (op 22 km van de camping). Baume-Les-Messieurs (op 40 km van de camping) is één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het dorp met zijn prachtige abdij ligt midden tussen fascinerende canyons en watervallen die u niet mag missen. Ontdek de Citadelle van Besançon, meer dan drie eeuwen geleden door Vauban gebouwd, één van de mooiste burchten van Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Camping Huttopia La Plage Blanche kun je ook boeken bij:

Camping Huttopia La Plage Blanche
Frankrijk Franche-Comté Jura (Frankrijk) Ounans

3 rue de la Plage, 39380 Ounans

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Schrijf een recensie

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.