Camping Huttopia Bourg-St-Maurice ligt langs de Route des Arcs in het hart van de Franse Alpen in het departement Savoie.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 135
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 3.4 ha
Hoogte: 810 m

Camping Huttopia Bourg-St-Maurice

Camping Huttopia Bourg-St-Maurice ligt langs de Route des Arcs in het hart van de Franse Alpen in het departement Savoie. Liefhebbers van bergen, frisse lucht en outdooractiviteiten kunnen hier hun hart ophalen. Geniet van de faciliteiten: een helder en modern recreatiecentrum met een mooi terras, een zwembad, een speeltuin voor de kinderen en prima sanitaire voorzieningen. De 3-sterren camping beschikt over ruime plaatsen met vrij uitzicht: tenten, caravans en campers zijn allemaal welkom. Bent u meer op zoek naar comfort in een groene omgeving? Kies dan voor een volledig ingerichte Toile & Bois-tent, een Chalet, woonwagen of stacaravan. Komt u om te wandelen of fietsen? Maak dan gebruik van het wandel/fietsarrangement, de ideale kampeerformule om de omgeving te verkennen en te wandelen in de Savoie (kleine tent, zonder voertuig). Bourg-Saint-Maurice is een bijzondere bergstad midden in de Haute-Tarentaise. Deze stad combineert toerisme met tradities en biedt elk wat wils: barokke kerken en kapellen, het traditionele leven in de Alpen en de oude of avant-gardistische architectuur. Ontdek de duizend en een facetten van de onbekende Savoie waar cultuur nog steeds synoniem zijn met landelijk erfgoed. Ontdek de charme van Bourg-Saint-Maurice met haar historische wijken, straten en het fort.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,90 €15,80 €16,90 par dag
Extra persoon €4,70 €5,20 €5,70 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3,50 €4 per dag
Huisdier €2 €2,50 €2,50 per dag
Klassiek IV Linnen 4 personen €39 €60 €80 per dag
Klassiek V 5 personen €45 €66 €87 per dag
Woonwagens 4 personen €63 €85 €105 per dag
Stacaravans Indigo 6 personen €70 €92 €112 per dag

Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met auto, tent, caravan of camper. Toeristenbelasting: 0,61€ per dag, per persoon vanaf 13 jaar.

Camping Huttopia Bourg-Saint-Maurice
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Bourg-Saint-Maurice

Route des Arcs
73700 Bourg-Saint-Maurice

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een reactie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.