Château camping La Grange Fort in Les Pradeaux is een charme camping in de Puy-de-Dôme met zwembad gelegen op het platteland in de regio Auvergne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 430 m

Château camping La Grange Fort

Château camping La Grange Fort in Les Pradeaux is een charme camping in de Puy-de-Dôme met zwembad gelegen op het platteland in de regio Auvergne. Op Château camping La Grange Fort kan je helemaal tot rust komen gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalow, chalet, chambres d’hôtes, huurtenten, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Deze kasteelcamping heeft plaatsen met bosgrond, fraai uitzicht, grasland, harde bodem, hellend terrein, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Château camping La Grange Fort beschikt over animatie, campingwinkel, internettoegang, kleuterbad, rolstoel toegankelijk, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Auvergne

Kamperen in de groene omgeving van Puy-de-Dôme in de regio Auvergne is ideaal om dit stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canyoning, fietsen, golfen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden, raften met vrienden en wandelen. Château camping La Grange Fort is de perfecte plek voor avonturiers, gezin met jonge kinderen, kindvriendelijk, meivakantie, mindervaliden, sportieve vakantie, vakantie aan het water, vakantie in de bergen, vriendenvakantie en de zomervakantie.

Château camping La Grange Fort

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Les Pradeaux

La Grange Fort, 63500 Les Pradeaux

0033 (0)4 73 71 02 43
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.