Camping Du Sabot

Camping Du Sabot in Saint-Maurice-de-Lignon is een charme camping in Haute-Loire vlakbij de rivier de Lignon. Op de kleinschalige camping in Frankrijk kun je helemaal tot rust komen. De natuurcamping heeft mooie camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Camping Du Sabot beschikt over campingwinkel, eetgelegenheid en is rolstoelvriendelijk. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Sfeervol kamperen in de Haute-Loire

Rustiek kamperen op Camping Du Sabot in het unieke landschap van de Haute-Loire in de regio Auvergne is ideaal om dit prachtige stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn golfen, kanoën, klimmen, paardrijden, surfen. Camping Du Sabot is de ideale vakantiebestemming voor camperaars, fietsvakantie, golfliefhebbers, sportieve vakantie, vakantie met de hond, wandelvakantie. Geniet van de gemoedelijke vakantiesfeer, authentieke dorpjes, wandelmogelijkheden en het prachtige landschap.

Camping Du Sabot

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Saint-Maurice-de-Lignon

813 route du Stade, 43200 Saint-Maurice-de-Lignon

+33 (0)4 71 65 32 68
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.