Village Huttopia Dieulefit

Village Huttopia Dieulefit ligt midden in de lavendelstreek in de Drôme Provençale. De camping beschikt over een zwembad en prachtige uitzicht op de waterplas en de vallei. U kampeert te midden van truffeleiken aan de voet van de berg Mont Saint-Maurice. De camping heeft grote staanplaatsen tussen de eiken in een natuurlijke omgeving en huuraccommodaties met alle comfort voor 2 tot 6 personen. Er zijn Cabanes, Cahuttes, Canadiennes, Trappeurs en Bonaventures. U kan ontspannen in één van de hangmatten terwijl uw kinderen deelnemen aan een workshop waarbij ze essentiële oliën leren maken. Om volop van de natuur te kunnen genieten, beschikken de accommodaties van Village Huttopia Dieulefit allemaal over een barbecue en een houten picknicktafel. Het hele gezin kan genieten van de twee zwembaden, waarvan een verwarmd. Ontspan op een van de ligstoelen rond het zwembad. Het dorp Dieulefit ligt op 400 meter hoogte in de Drôme provençale, en heeft cultureel, artistiek en gastronomisch heel veel te bieden. Er stromen in de omgeving van de camping drie rivieren: de Jabron, de Roubion en de Diois. Dieulefit, een ‘ville d’art et d’artisanat’, staat bekend om zijn creatieve ambachten en vooral vanwege zijn pottenbakkerskunst. Een wandeling door de dorpsstraatjes leidt u langs zo’n 40 pottenbakkers- en keramiekateliers. De regio is rijk aan geuren en kleuren waarvan u de geheimen zal leren kennen tijdens uw verblijf: olijf, truffel, honing, wijn, Picodon kaas. Er is zoveel om te delen! Op de Provençaalse markten van de nabijgelegen dorpjes vind u ook een heleboel producten op basis van lavendel.

Overige information van deze accommodatie

Village Huttopia Dieulefit kun je ook boeken bij:

Village Huttopia Dieulefit
Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Dieulefit

Quartier d’Espeluche, 26220 Dieulefit

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Schrijf een recensie

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.