Algemene gegevens

Staanplaatsen: 10
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 5,2 ha
Hoogte: 420 m

Domaine la Charvière

Domaine la Charvière in Saint-Priest-en-Murat is een charme camping in Frankrijk met zwembad in de Auvergne. Het terrein is ruim vijf hectaren groot en ligt op het authentieke platteland in hartje Frankrijk. Op het terrein staat een prachtige in “Bourbonnaise” stijl gebouwde boerderij uit het jaar 1800. Op de camping is er de mogelijkheid tot het huren van authentieke vakantiehuizen, volledig ingerichte huurtenten en twee nieuwe safaritenten. Op dit kampeerterrein zijn ruime kampeerplaatsen te vinden. De camping beschikt over een zwembad, sauna en een erf vol dieren. In de boerderij zijn er drie sfeervolle en ruime chambres d’hôtes, ieder met eigen sanitair. Rondom en in de boerderij is er gratis WiFi. Verder is er een heerlijk overdekt buitenterras voor het nuttigen van een consumptie. In het hoogseizoen is er vers brood, verse honing, table d’hote, steenoven gebakken pizza’s, biologische wijnen en nog veel meer.

Sfeervol kamperen in de Auvergne

De Allier wordt gekenmerkt door heuvels, groene bocage Bourbonnais, rivieren en meertjes, kastelen en Middeleeuwse steden. Ontdek de ring van vulkanen met onder andere de Puy de Dôme en Puy de Sancy. Deze streek is nog onontdekt door toeristen en is daardoor rustig en heel geschikt voor avontuurlijke kampeerders.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €16 €22 per dag
Extra persoon €4 €4 €6 per dag
Kind tot 10 jaar €2 €2 €3 per dag
Bungalowtent 4 pers. €450 €450 €550 per week
Safaritent 4 pers. €575 €575 €750 per week
Tipi-tent 4 pers. €450 €450 €500 per week
Gîte 4 pers. €500 €500 €650 per week
Gîte 6 pers. €625 €625 €775 per dag

Domaine la Charvière

Frankrijk Auvergne Allier Saint-Priest-en-Murat

La Charviere
03390 Saint-Priest-en-Murat

+33 (0)6 21 31 33 96
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Dit is inderdaad een charmecamping

    Dit is inderdaad een charmecamping. Kleinschalig, ruim van opzet. Ik heb er 2 jaar op rij een week doorgebracht. De eigenaren zijn vriendelijk en helpen waar nodig. De safaritent is compleet ingericht, de grote gite idem. De dieren op de boerderij maken het tot een gezellig geheel. Voor de kinderen is er genoeg te doen. De kookkunsten van de eigenaars passen in een goed restaurant.

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.