Camping Goute la Vie is een prachtige charme camping gelegen in de Ain in Rhône-Alpes. Deze camping bestaat uit een groot en ruim en zonnig terrein met een vrij uitzicht naar alle kanten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Kampeerterrein: 0,5 ha

Camping Goute la Vie

Camping Goute la Vie is een prachtige charme camping gelegen in de Ain in Rhône-Alpes. Deze camping bestaat uit een groot en ruim en zonnig terrein met een vrij uitzicht naar alle kanten. Er zijn zes kampeerplaatsen en vijf huuraccommodaties op deze camping. Elke kampeerplek heeft een boom die een deel van de dag schaduw geeft. Het sanitair is zeer comfortabel met douches met een hete en harde straal. Er is een afwasruimte waar ook gekookt kan worden. Er is een mogelijkheid om binnen te zitten en er zijn voldoende spelen aanwezig. Er is een op zonnewarmte verwarmd zwembad. Het zwembad is eenvoudig, staat boven de grond, maar is goed om in af te koelen of een paar rondjes te zwemmen. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. De camping is een paradijs voor honden.

Sfeervol kamperen in de Ain

De directe omgeving bestaat uit midden gebergte, bossen, beekjes, meertjes,watervallen en weilanden. De camping ligt aan de rand van een klein authentiek Frans dorpje. Het dorpje heeft een klein maar wel heel bekend museumpje. De oorsprong van het museum zijn de opgravingen naar fossiele resten uit de prédinosaurussen- tijd toen dit gebied een zee was. Voor wandelingen, fietstochten en motor of autotochten is het gebied uitermate geschikt. Tijdens die tochten komt men prachtige vergezichten tegen over het Alpenmassief inclusief de Mont Blanc, de vallei van de Bugey en de Rhône. Maar ook voor cultuurliefhebbers is het een mooie omgeving, met veel authentieke dorpen, middeleeuwse stadjes, musea, kastelen en grote steden als Lyon, Chambery en Annecy om te bezichtigen. En ook zij die meer van waterplezier of pret attracties houden kunnen volop aan hun trekken komen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €19 €19 per dag
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Kind vanaf 3 jaar €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Chambres d'hôtes €60 €60 €60 per dag
Chambres d'hôtes €350 €350 €350 per week

Camping Goute la Vie

Frankrijk Rhône-Alpes Ain Marchamp

Rue du Clos
01680 Marchamp

+33 (0)4 37 86 42 05
Engels, Frans, Nederlands
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.