Algemene gegevens

Staanplaatsen: 124
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 6,8 ha
Hoogte: 160 m

Knaus Campingpark Eschwege

Knaus Campingpark Eschwege in Eschwege is een charme camping in de gelegen op het platteland in de regio Hessen. Op Knaus Campingpark Eschwege kan je helemaal tot rust komen gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaats, kampeerplaatsen, stacaravans. Deze tevens heeft plaatsen met . Knaus Campingpark Eschwege beschikt over privé sanitair, speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Hessen

De camping ligt op een schiereiland tussen Werra en Werratalsee in een idyllische omgeving. Een uitgebreid sport- en vrijetijdsaanbod zorgt in het verzorgde park en in de nabije omgeving voor veel afwisseling: beachvolleybalveld, tafeltennis, basketbalveld, trapveldje, manege, minigolfterrein, jeu de boule baan, kanoverhuur. Er is absoluut geen tijd voor verveling! De Werratalsee is een mooie achtergrond voor wandelingen, inline skaten of fietstochten op de fantastisch gelegen fietspaden (bijv. Werratalfietspad), maar nodigt ook uit tot baden, surfen, zeilen, zwemmen of hengelen. Via een voetgangersbrug over de Werra bereikt u in slechts tien minuten de romantische oude stad van Eschwege. Kamperen in de groene omgeving van in de regio Hessen is ideaal om dit stukje Duitsland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn fietsen, golfen, kajakken, kanoën, paardrijden, wandelen. Knaus Campingpark Eschwege is de perfecte plek voor avonturiers, camperaars, fietsvakantie, golfliefhebbers, smulpapen, vakantie met de hond, wintersporters.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Knaus Campingpark Eschwege bij:

Knaus Campingpark Eschwege

Duitsland Hessen Eschwege

Am Werratalsee 2
37269 Eschwege

+495651 33888-3
Duits, Engels
maart - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Geweldige camping

    De chef van deze camping en zijn kok zijn ons zeer behulpzaam geweest bij de panne met onze auto op hun camping. Ook is deze camping zeer aanbevelenswaardig voor mensen met rollator, rolstoel en scoomobiel. Geweldige camping in een geweldige omgeving!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.