Campingpark Hammelbach in Grasellenbach is een kleinschalige charme camping met zwembad midden in het hart van het Odenwald op het platteland in de deelstaat Hessen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Kampeerterrein: 3,2 ha
Hoogte: 430 m

Campingpark Hammelbach

Campingpark Hammelbach in Grasellenbach is een kleinschalige charme camping met zwembad midden in het hart van het Odenwald op het platteland in de deelstaat Hessen. Op Campingpark Hammelbach kan je helemaal tot rust komen aan de rand van Hammelbach. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen en kampeerplaatsen. Deze camping heeft ruime, afgebakende plaatsen met fraai uitzicht op het Odenwald, plaatsen met enige schaduw, zonder schaduw en verharde ondergrond. Campingpark Hammelbach beschikt over internettoegang, is rolstoel toegankelijk, een speeltuin, wellness en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u gebruik maken van de broodjesservice.

Kamperen in Hessen

Kamperen in de groene omgeving van in de deelstaat Hessen is ideaal om dit stukje Duitsland te ontdekken. De kleine camping ligt in een ideaal wandelgebied met bossen, heuvels en dalen met prachtige vergezichten. Direct vanaf de Camping beginnen goed gemarkeerde wandelroutes door een wandelparadijs. U kunt de omgeving ook op de fiets verkennen. De wegen bieden veel afwisseling. Voor mountainbikers zijn veel routes beschikbaar met alle moeilijkheidsgraden. Andere leuke activiteiten in de omgeving zijn bezienswaardigheden bezoeken, kastelen bezoeken en paardrijden. Campingpark Hammelbach is de perfecte plek voor herfstvakantie, meivakantie, natuurliefhebbers, rustzoekers, voorjaarsvakantie, wandelvakantie en tijdens de zomervakantie.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22 €22 €23 per dag
Volwassenen €7 €7 €7 per dag
Kind 2-16 jaar €5 €5 €5 per dag
Caravan €9,50 €9,50 €9,50 per dag
Camper €9 €9 €9 per dag
Tent €9 €9 €9 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Elektriciteit per kWh €0,60 €0,60 €0,60 per dag

Campingpark Hammelbach

Duitsland Hessen Grasellenbach

Gasse 17
64689 Grasellenbach

+4962533831
Duits, Engels
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.