Camping Kleinenzhof in Bad Wildbad is een familiecamping met overdekt zwembad in Baden-Württemberg en ligt tussen de bergen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 19

Camping Kleinenzhof

Camping Kleinenzhof in Bad Wildbad is een familiecamping met overdekt zwembad in Baden-Württemberg en ligt tussen de bergen. De camping ligt op 5 kilometer van het dorpje Bad Wildbad, in het dorp vindt u het zogeheten “Thermal Spa” waar u volledig kunt relaxen. De camping beschikt over staanplaatsen waar u geniet van prachtig uitzicht over de bergen. Er is de mogelijkheid tot het huren van appartementen of stacaravan. Camping Kleinenzhof beschikt over een binnenzwembad, buitenzwembad, peuterbad en recreatieruimte. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in het water en genieten van de bergachtige omgeving. Deze camping is ideaal voor berg- en natuur liefhebbers, gezinnen met kinderen en wandelaars.

Kamperen in het Zwarte Woud

Camping Kleinenzhof ligt in het noordelijke gedeelte van het Zwarte Woud. De echte natuurliefhebbers zullen zich dan ook heerlijk kunnen vermaken in de omgeving. De bergen omliggend van de camping bieden genoeg diversiteit als u van hiken en wandelen houdt. Vergeet zeker niet uw stevige wandelschoenen mee te nemen, overal zijn wandelroutes te vinden. Wilt u helemaal tot rust komen tijdens uw kampeervakantie in de regio?  Dan zit u op camping Kleinenzhof helemaal op uw plek, want de bergen en natuur bieden een fantastische plek.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24,30 €24,30 €25,90 per dag
Extra persoon €7,50 €7,50 €8 per dag
Kind tot 12 jaar €4,70 €4,70 €5,20 per dag
Hond €2,40 €2,40 €2,60 per dag

Camping Kleinenzhof

Duitsland Baden-Württemberg Bad Wildbad

Kleinenzhof 1
75323 Bad Wildbad

+49 (0)70 81 34 35
Duits, Engels
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.