Algemene gegevens

Staanplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 3,4 ha

Guldager Camping

Guldager Camping in Saltum is een prachtige familiecamping aan zee gelegen in het mooie vakantieland Denemarken. Het is een gezellig kampeerterrein aan de westkust van Denemarken gelegen tussen de steden Blokhus en Løkken. Vanaf de camping is het maar 400 meter lopen naar een prachtig wit strand en een mooie kustlijn. Guldager Camping is een heerlijke rustige verblijfplaats met natuur voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Kamperen in Denemarken

Ga op kampeervakantie in Denemarken bij Guldager Camping voor een gezellige kampeervakantie samen of met het gezin. Huur een kampeerplaats of huuraccommodatie en geniet van de rust en ruimte op dit kampeerterrein. ’s Ochtends kunt u terecht bij de receptie van de camping voor een lekker vers broodje bij het ontbijt.
Maak mooie wandelingen in dit gebied, bezoek bezienswaardigheden en ga lekker een dag naar het strand als de zon schijnt. U zal zich zeker niet vervelen tijdens een kampeervakantie op Guldager Camping in Denemarken.

We hebben een aantal opties voor Guldager Camping voor je op een rijtje gezet:

Guldager Camping

Denemarken Noord-Jutland Saltum

Bondagervej 67, 9493 Saltum

+45 98 88 15 12
Deens, Duits, Engels
eind maart - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.