Safaritent 4 personen incl. sanitair

De Vodatent safaritent is geschikt voor 4 personen en beschikt over een privé sanitair unit. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat één stapelbed en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm). Naast de tent of op loopafstand heb je de beschikking over je eigen privé sanitair unit, die voorzien is van een douche, toilet en wastafel.

Camping het Horstmannsbos

Camping het Horstmannsbos is een fijne natuurcamping gelegen in de bossen van Drenthe. De camping beschikt over kampeerplaatsen voor tenten, campers. en caravans. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van trekkershutten en safaritenten. De kampeerplaatsen bevinden zich o.a. in het bos aan een natuurlijke zandverstuiving. Als je geluk hebt, wordt je daar zelfs ’s ochtends gewekt door de kudde Drentse heideschapen die rondlopen in het natuurgebied. Je waant je compleet in de natuur, maar met alle faciliteiten op loopafstand. Daarnaast beschikt de camping over diverse velden met ruime, deels afgebakende, plaatsen. Heerlijk in het zonnetje? Of toch verkoelend in de schaduw? Alles is mogelijk. De kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zo heeft het natuurkampeerterrein een leuke speeltuin met glijbanen, schommels, een springkussen, waterspeeltuin en een tafeltennistafel. In de zomervakantie is er een animatieteam die leuke activiteiten organiseert.

Safaritent in Drenthe

Camping Het Horstmannsbos grenst direct aan natuurgebied Het Drouwenerzand. Het gebied, met bossen, hei en zandverstuivingen, wordt thans beheerd door het Drentse Landschap, die er een kudde Drentse heideschapen laat grazen. Kenmerkend voor het gebied zijn de jeneverbesstruwelen. Van de planten zijn het zandblauwtje, het grasklokje, de wilde tijm en de stekelbrem opvallend. De jeneverbes, de wilde tijm en de stekelbrem staan op de Nederlandse rode lijst van bedreigde plantensoorten. Vanaf de camping loopt u direct dit natuurgebied in, maar ook op de camping vind u al twee zandverstuivingen. Voor leuk dagje uit met het hele gezin moet je zeker naar het attractiepark Drouwenerzand gaan. Het Drouwenerzand is een attractiepark met verschillende attracties voor kinderen van 3 tot ca. 14 jaar. Het park werkt volgens het all-in principe; dit betekend dat eten en drinken bij de entreeprijs zijn inbegrepen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Het Horstmannsbos
Nederland Drenthe Aa en Hunze Gasselte

Hoogte der Heide 8, 9462 TT Gasselte (Nederland)

+31 (0)186 820 996
Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe