Algemene gegevens

Staanplaatsen: 260
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 20 ha

Vodatent Camping GT Keiheuvel

Camping GT Keiheuvel is een familiecamping met zwembad gelegen in de natuur van België. Op de camping kun je 6-persoons safaritenten van Vodatent huren. Op de camping kun je een par baantjes trekken in het zwembad, een potje voetballen op het sportveld en een balletjes slaan op de tennisbaan. De kids vermaken zich in de speeltuin of spetteren in het peuterzwembad. Je kunt een lekkere snack afhalen bij de snackbar. Overige voorzieningen: wasserette en Wifi (gratis).

Safaritent 6p

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

We hebben een aantal opties voor Safaritent Camping GT Keiheuvel voor je op een rijtje gezet:

Safaritent Camping GT Keiheuvel

België Vlaanderen Antwerpen Balen

17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 2, 2490 Balen, België

+31 (0)186 820 996
Hele jaar geopend
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.