Algemene gegevens

Staanplaatsen: 145
Huuraccommodaties: 4

Break Out Grunopark

Een ruime plek, een mooie omgeving en genoeg te doen! Dat is wat onze camping te bieden heeft. Onze camping is gelegen aan een recreatieplas. Aan de recreatieplas zijn 2 strandjes gelegen. Naast lekker relaxen kan je waterskiën, klimmen, boogschieten, escapen en nog veel meer! Aan het water staat een mooi strandpaviljoen waar je lekker kan terrassen of een hapje kan eten. In dit restaurant kan ook een patatje met snack gehaald worden om op jouw plek op te eten. Bij de receptie kunnen iedere ochtend verse broodjes gehaald worden. Deze kan je bestellen bij aankomst, of per dag besteld worden bij de receptie.

Duo lodge 2 personen

Deze sfeervol ingerichte Duo lodge heeft een leef oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras. Deze lodge ideaal voor 2 personen, met twee éénpersoonbedden. Het is heerlijk knus en unieke accommodatie om in te verblijven. Geniet van het ultieme buitengevoel.

Safaritent 6 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Safaritent 4 personen incl. sanitair

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leefoppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche. Verder zijn er in de tent twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat één stapelbed.

Geniet van de groene omgeving

De camping ligt vlakbij de stad Groningen. Op 10 autominuten of 30 fietsminuten sta je in het centrum. Op de parkeerplaats van de camping stopt ook ieder half uur een bus die je naar het centrum kan brengen. Groningen heeft enorm veel te bieden. Bij onze receptie kan je gratis wandel-en fietskaarten ophalen. Deze prachtige routes leiden je door onze natuurrijke omgeving. ‘T Roegwold is hier een voorbeeld van: ten oosten van Groningen ligt ’t Roegwold, een gebied met oude natuur én steeds meer nieuwe natuur. Landbouwgronden tussen de al bestaande natuurgebieden worden hier heringericht. In de Westerpolder heeft de eentonige grasmat al plaatsgemaakt voor een ruige bodem. Hier komen nu mooie bloeiers voor als goudknopje en rietorchis, en vogelsoorten als de roodborsttapuit en kleine karekiet. In Ae’s Woudbloem is een gevarieerd landschap ontstaan met gras en struwelen, lage plassen en hoger gelegen zandkoppen. De rietmoerassen van Tetjehorn herbergen vogelsoorten als baardmannetje en porseleinhoen. De komende jaren wordt ook het Dannemeer aangepakt. Hier komen bossen, open water en graslanden vol kruiden.

We hebben een aantal opties voor Vodatent Break Out Grunopark voor je op een rijtje gezet:

Vodatent Break Out Grunopark

Nederland Groningen Midden-Groningen Harkstede

Hoofdweg 163, 9614 AD Harkstede

+31 (0)186 820 996
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.