Algemene gegevens

Staanplaatsen: 218
Huuraccommodaties: 12

Vakantiepark ’t Rheezerwold

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een gezellige familiecamping in het Vechtdal. De camping beschikt over een heerlijk binnen- en buitenzwembad en er zijn wellnessfaciliteiten waar je helemaal tot rust kunt komen. Er zijn meerdere speeltuinen en in de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd. Daarnaast is er een sportplaza met pannaveld, tennisbaan en voetbalmuur. Ook is er een klein visvijvertje en kun je skelters en fietsen huren. De camping heeft een brasserie, cafetaria, terras en winkeltje.

Geniet van de groene omgeving

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een ruim en parkachtig aangelegd familiebedrijf in het Overijssels Vechtdal. Deze vakantieregio bij uitstek, kenmerkt zich door de rivier de Vecht. In het dal wisselen weidse akkers met prachtige vergezichten zich af met bossen en heidevelden en het spreekt voor zich dat hier talrijke fiets- en wandelroutes zijn uitgezet. In de nabije omtrek zijn pretparken, kastelen, musea en een dierentuin aanwezig en tal van andere uitstapjes mogelijk. Een dagje Duitsland maakt het vakantiegevoel helemaal compleet.

Boek Vakantiepark 't Rheezerwold bij een van onze partners:

Vakantiepark ’t Rheezerwold

Nederland Overijssel Hardenberg

Larixweg 7, 7796 HT Hardenberg

+31 (0)523-264595
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.