Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 138

Vakantiepark Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten is een gezellige familiecamping in met zwembad in de regio Overijssel in Nederland. Vakantiepark Sallandshoeve beschikt over animatie, internettoegang, speeltuin en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Kinderen zullen zich op dit vakantiepark prima vermaken, er is genoeg te doen en er is een animatieteam.

Kamperen in Overijssel

Kamperen in de prachtige omgeving van Nieuw Heeten is ideaal om het departement in de regio Overijssel te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn fietsen en wandelen. Een verblijf op Vakantiepark Sallandshoeve is ideaal voor levensgenieters, meivakantie, smulpapen, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Vakantiepark Sallandshoeve

Nederland Overijssel Salland

Holterweg 85, 8112 AE Nieuw Heeten

+31 (0)5 72 32 13 42
Duits, Engels, Nederlands
begin april - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.