Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 14

Tendi Camping Le Gallo Romain

Tendi Camping Le Gallo Romain is een kleine rustige camping, gelegen bij een kleine rivier en midden in de groene omgeving van de Drôme. Je vindt er een heerlijk zwembad met apart kinderbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ook beschikt de camping over een mooie speeltuin en kun je er in de zomer genieten van een leuk animatieprogramma. Voor een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn kun je terecht bij het restaurant met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Tendi verhuurt safaritenten, die zich bevinden op een groen veld met deels uitzicht op de rivier.

Geniet van de groene omgeving

Tendi Camping Le Gallo Romain ligt midden in de groene heuvels van de Drôme. Het ligt aan de rand van natuurgebied de Vercors, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Ook ligt de camping aan een klein riviertje en is het dus mogelijk om leuke activiteiten te ondernemen zoals kajakken. Op slechts 1 kilometer van de camping kun je het gezellige stadje Barbières vinden. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn de historische stadjes Romans-sur-isère en Pont-en-Royans en het Parc Jouvet in Valence.

Bekijk de prijzen van Tendi Camping Le Gallo Romain bij een van onze partners:

Tendi Camping Le Gallo Romain

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Barbières

Route du Col de Tourniol
26300 Barbières

+31 (0)72 751 3 751
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.