Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 4 ha

Sejs Bakker Camping

Sejs Bakker Camping is een leuke familiecamping gelegen in het hart van de Deense regio Midden-Jutland, op loopafstand van een meer. Op de camping kun je kampeerplaatsen, trekkershutten, chalets en caravans huren. De ruime plaatsen liggen verspreid over open velden en zijn voorzien van elektriciteit. Bij de vuurtplaats kun je gezellig marshmallows roosteren en er is een gemeenschappelijke barbecue waar je kunt koken. De kinderen vermaken zich op het voetbalveld, in de speeltuin of tijdens een potje minigolf. Daarnaast worden er voor jong en oud allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Ontdek Midden-Jutland

De camping ligt op een centrale plek in de regio Midden-Jutland. In de buurt liggen verschillende recreatiemeren waar je kunt zwemmen, kanovaren en watersporten kunt beoefenen. Bovendien ben je met 10 minuten rijden al in de stad Silkeborg. Je kunt er heerlijk struinen door het oude centrum maar ook veel leuke uitjes ondernemen. Zo is het een aanrader om met hele gezin het AQUA Silkeborg te bezoeken. In dit aquarium maak je kennis met het onderwaterleven van het Deense merengebied. Voor de kinderen is er waterspeelplaats met klimtoestellen en waterkannonnen waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Verder liggen de stad Arhus en de zee op iets meer dan een half uurtje rijden van de camping.

Sejs Bakker Camping

Denemarken Midden-Jutland Silkeborg

Borgdalsvej 15, 8600 Silkeborg

0045 21746383
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.