Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 104

Ridderstee Ouddorp Duin

Ridderstee Ouddorp Duin is een middelgroot vakantiepark met luxe vakantiehuizen gelegen in Zuid-Holland, op loopafstand van de Noordzee. Het park bestaat uit 104 duurzame vakantiewoningen die geschikt zijn voor maximaal 6 tot 10 personen. De huizen zijn modern en stijlvol ingericht en variëren van comfortabel tot luxe. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van diverse faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark De Klepperstee. Hier kun je een verfrissende duik nemen in de natuurlijke zwemvijver, lekker klauteren in de speeltuin of een lekker hapje gaan eten bij ‘Bistro Skål’.

Vakantie in Zuid-Holland

Het vakantiepark ligt op minder dan 1 kilometer van de stranden van Ouddorp. Daarnaast liggen de Brouwersdam en Grevelingenmeer, op vijf minuten van Ridderstee Ouddorp Duin. Hier kun je heerlijk zwemmen of een watersport beoefenen. Verder ligt het centrale strandplein van Ouddorp Duin op slechts 750 meter. Hier kun je onder andere een supermarkt en verschillende etensplekken vinden.

We hebben de beste aanbieders voor Ridderstee Ouddorp Duin voor je op een rij gezet:

104

Ridderstee Ouddorp Duin

Nederland Zuid-Holland Goeree-Overflakkee Ouddorp

Oud Nieuwlandseweg, Vrijheidsweg 1, 3253 LS Ouddorp

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.