Algemene gegevens

Staanplaatsen: 465
Huuraccommodaties: 60

Recreatieoord Veluwe Strandbad

Aan het Veluwse Meer vind je het Recreatieoord Veluwe Strandbad. Op deze grote familiecamping vind je diverse staanplaatsen en chalets voor 6 tot 10 personen. Diverse staanplaatsen bieden prachtig uitzicht over het meer. Bij de camping vind je een grasstrand en een zandstrand waar je heerlijk aan het Veluwemeer kunt liggen. Elke morgen kun je op de camping vers brood krijgen. Daarnaast heeft de camping ook een restaurant en een snackbar voor de snelle hap. Op de camping is er onder andere een binnenzwembad, tennisbaan en voetbalveld. Ook biedt de camping genoeg watersportmogelijkheden, zoals zeilen of surfen.

Omgeving van Recreatieoord Veluwe Strandbad

De camping bevindt zich op slecht een kilometer van de oude stad Elburg. Deze stad heeft een rijke historie en een gezellig centrum. Je kunt er diverse monumenten bezichtigen, shoppen, of ontspannen op een van de leuke terrasjes. Daarnaast is de Veluwe een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Een dagje wat actiefs doen? Pretpark Walibi Holland is de ideale uitvalsbasis voor een actieve dag. Ook het Dolfinarium is in de buurt. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud! Daarnaast kun je in het Klimbos Ermelo je helemaal uitleven.

We hebben de beste aanbieders voor Recreatieoord Veluwe Strandbad voor je op een rij gezet:

Recreatieoord Veluwe Strandbad

Nederland Gelderland Elburg

Flevoweg 5, 8081 PA Elburg

+31 (0)525 681 480
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.