Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 380
Huuraccommodaties: 27

Recreatiecentrum Heumens Bos

Recreatiecentrum Heumens Bos is een gezellige familiecamping in de buurt van Nijmegen. De camping heeft een heerlijk buitenzwembad en verschillende speeltuinen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Ook is er een tennisbaan en kun je er fietsen en skelters huren. Daarnaast is er een restaurant en snackbar, waar je heerlijk wat kunt eten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals spelletjesavond, feestavonden, sportevenementen en bingo. Ook is er een animatieprogramma voor kinderen.

Geniet van de natuur en Nijmegen

Het Heumens Bos ligt in de buurt van Nijmegen de mooie stad aan de machtige rivier de Waal. Een parel in een afwisselende omgeving van kleine dorpjes, riviertjes, meertjes en uniek natuurschoon. Nijmegen: Een stad met alles wat de oudste stad van Nederland al eeuwen zo ‘Nijmegen’ maakt: kleurig, fleurig, gezellig, levenslustig en bruisend.

We hebben een aantal opties voor Recreatiecentrum Heumens Bos voor je op een rijtje gezet:

Recreatiecentrum Heumens Bos

Nederland Gelderland Heumen

Vosseneindseweg 46, 6582BR Heumen

+31 (0)24-3581481
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.