Algemene gegevens

Staanplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 4

Pipowagen Camping Puur Genieten

Pipowagen Camping Puur Genieten in het plaatsje Someren is een familiecamping in het bos in Noord-Brabant in Nederland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en pipowagens . De camping heeft plaatsen met en zonder schaduw. Pipowagen Camping Puur Genieten is rolstoel toegankelijk en kleinschalig. Om de camping ligt een bos wat omheind is. Hier kunnen kinderen zich goed vermaken en zelf hutten bouwen. Op deze camping staat service en gastvrijheid centraal en daardoor heerst er een gezellige, familiale sfeer.

Vakantie in Noord-Brabant

In de regio Noord-Brabant kunt u golfen, wandelen, fietsen en paardrijden. Een verblijf op Pipowagen Camping Puur Genieten is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezin met jonge kinderen, golfliefhebbers en smulpapen.

We hebben de beste opties voor Pipowagen Camping Puur Genieten voor je op een rijtje gezet:

Pipowagen Camping Puur Genieten

Nederland Noord-Brabant Someren

Kerkendijk 41, 5712 ES Someren-Heide

+31 (0)4 93 49 59 99
Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.