Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 13

Pallieter Camping Naturiste

Pallieter Camping Naturiste is een rustige naturistencamping bij het stadje Bourseul in het departement Côtes-d’Armor in de regio Bretagne. De camping beschikt over een mooi zwembad en heeft ook een speeltuintje voor de kinderen. Ook kun je er tafeltennissen, jeu de boulen en basketballen. In de zomer worden er allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals gezamenlijke maaltijden en een barbeque. Daarnaast is er ook een restaurant waar je lekker kunt eten. De camping heeft staanplaatsen, stacaravans en chalets te huur.

Geniet van het strand

Pallieter Camping Naturiste is de 3 sterren naturisten camping in Bretagne. De camping biedt u comfort en ontspanning midden in de natuur en de nabijheid van de prachtige Côte d’Emeraude met haar zandstranden en rijke geschiedenis. Je kunt er dan ook heerlijk wandelen en fietsen.

We hebben een aantal opties voor Pallieter Camping Naturiste voor je op een rijtje gezet:

Pallieter Camping Naturiste

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Bourseul

1 La Ville Meunier, 22130 Bourseul

33 (0) 2 96 83 05 15
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.