Algemene gegevens

Staanplaatsen: 53
Huuraccommodaties: 6

Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens

Op zoek naar een unieke kampeerbelevenis? Op het eeuwenoude landgoed De Hoevens ligt een sfeervol en autovrij natuurkampeerterrein met ruime kampeerplaatsen en blokhutten. Met mooi weer vind je verkoeling in onze natuurlijke zwemvijver en kun je lekker gaan zonnen in de ligweide. Gezinnen genieten hier van het buitenleven én van elkaar. Kinderen kunnen zich uitleven in het speelbos en de zandbak en de grote speeltuin. Er is daarnaast een recreatieruimte, waar je spelletjes, boeken en folders kunt vinden. De camping heeft staanplaatsen en blokhutten te huur.

Genieten van de groene omgeving

Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens ligt bij het stadje Alphen in Noord-Brabant. Fietsers en wandelaars komen aan hun trekken in de prachtige omgeving, met op steenworp afstand Breda, Tilburg en Turnhout. Het landgoed, waar de camping op staat is prachtig groen met bos en weidse velden en je kunt er heerlijk tot rust komen.

Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens

Nederland Noord-Brabant Alphen-Chaam Alphen

Goorstraat 4, 5131 RG Alphen

+31 (0)6 53 26 63 07
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.