Meer foto's

6 persoons ingerichte Hunebed tent

Ruime ingerichte familietent voor 6 personen. De tenten staan op verschillende kampeervelden* en altijd dichtbij een speeltuin en sanitairgebouw! Sfeervol en van alle gemakken voorzien met in het leefgedeelte een eetkamertafel, -stoelen en keukenblok. Keukengerei, bestek en servies is aanwezig.

Molecaten Park Het Landschap

Molecaten Park Het Landschap is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene bossen en velden van Drenthe. Het vakantiepark beschikt over een heerlijk zwemmeer met strand en een zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Je kunt er een hapje eten bij de huiskamer en je kunt er genieten van een midgetgolfbaan, speeltuinen en sportvelden. Er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Nationaal Park Drents-Friese Wold

Molecaten Park Het Landschap bevindt zich in het groene Nationaal Park Drents-Friese Wold. In het park kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust. In de omgeving kun je leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de hunebedden, verkeerspark Assen, het Kameleondorp of Flippies Pretpaleis.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen?

Molecaten Park Het Landschap
Nederland Drenthe Westerveld Wateren

Schurerslaan 4, 8438 SC Wateren

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe